Чудите се как да накарате емоционално недостъпен мъж да се

...
 
 
Чудите се как да накарате емоционално недостъпен мъж да се
Коментари Харесай

Как да накарате емоционално недостъпния мъж да се влюби

 

 

Чудите се по какъв начин да накарате прочувствено недосегаем мъж да се влюби? Е, не е толкоз комплицирано, колкото си мислите. Днес ще научите всичко, което би трябвало да знаете за прочувствено недостъпните мъже и какво ТОЧНО би трябвало да извършите, с цел да им помогнете да се отворят към вас (и да се влюбят във вас).

И по този начин – макар че сте се опитвали да го избегнете, сте се влюбили в човек, който явно е прочувствено недосегаем. Просто не знаете по какъв начин да му покажете любовта си по верния метод, по какъв начин да му покажете, че може да ви има доверие и най -важното – по какъв начин да докоснете сърцето му. С течение на времето стартирате да се чувствате безнадеждни и безпомощни, тъй като нямате отговор на този въпрос.

 

Но това, което не знаете, е, че има трикове и сполучливи способи да спечелите този вид мъже. По -долу ще намерите изпитани във времето.

 

Какво желае един прочувствено недосегаем мъж?

Емоционално недостъпният мъж нормално желае да резервира нещата непринудени и неопределени. Той е вид мъж, който не е в положение или не желае да се обвърже с някого прочувствено. Опростено, той се опасява от прочувствената ангажираност, която идва с дълготрайните връзки.

Такива мъже прекарват доста време в игнориране на страстите си или в издигане на стени, с цел да не се занимават с тях.

 

Може ли прочувствено недосегаем мъж да се влюби?

Да. Емоционално недостъпните мъже могат да се влюбят, тъй като към момента са хора, които жадуват за прочувствени връзки. Просто им е мъчно да се отворят за някой нов и да се свържат с тях.

 

Можете ли да го накарате в миналото да се ангажира със сериозна връзка с вас?

 

Разбира се, можете, само че това ще изисква доста самообладание и отдаденост. Някои прочувствено недостъпни мъже се нуждаят от повече време, с цел да се отворят за някой нов и да изградят доверие, до момента в който други се нуждаят от по -малко време за това.

 

 

Всеки мъж е неповторим. Също по този начин, всеки прочувствено недосегаем мъж надълбоко в себе си желае любовна връзка и те имат способността да се влюбят, в случай че вършиме всичко ПРАВИЛНО. Ето по какъв начин ще го извършите!

 

 

Покажете му, че сте негов другар

Един от първите препоръки за запознанства, когато става въпрос за това да накарате мъж, който е прочувствено недосегаем да се влюби във вас, е да не се представяте като негова евентуална другарка. Ако извършите това, този мъж може да се изплаши и може да избяга от вас, преди да ви даде опция да му покажете всичко, което можете да предложите.

Ако желаете той да се привърже прочувствено към вас, би трябвало да му покажете, че желаете да бъдете негов другар. Този мъж би трябвало да те опознае като човек, преди да те опознае като евентуална другарка. Това е нещо, върху което множеството дами не помнят да се съсредоточат.

Той би трябвало да види, че сте човек, на който може да разчита и би трябвало да види, че има вашата поддръжка.

Когато двамата прекарате време дружно и започнете с прочувствена връзка, той ще стартира да изпитва усеща към вас, без даже да осъзнава това. Това е единственият метод да влезеш под кожата на този човек. Той просто ще те одобри като част от живота си.

С течение на времето той ще свикне с теб и няма да може да си показа ден без теб

Когато усетите, че моментът е назрял, проведете един сериозен диалог и вижте до къде сте стигнали. След това просто оставете времето да си свърши работата и оставете нещата да вървят по течението. Дайте му малко време да осъзнае самичък какъв брой ви обича. Ако забележите, че той се отдръпва, считайте това за червен байрак и забавете нещата.

Факт е, че прочувствено недостъпните мъже не обичат да бъдат притискани или принуждавани да вършат каквото и да било. Те бягат незабавно щом почувстват, че някой се пробва да ги накара да създадат всичко, което не им е комфортно.

Последното нещо, което желаете, е да изглеждате прекомерно прилепнала, нуждаеща се или обезверена в очите на този човек. Освен това, даже в случай че той се съгласи да се обвърже с вас, не желаете да знаете, че това се е случило, тъй като сте го принудили да го направи. Не желаете той да прави нещо, което в действителност не желае да прави, единствено с цел да ви угоди.

 

 2.Не говорете за бъдещето

Ако се чудите по какъв начин да накарате един прочувствено недосегаем мъж да се влюби, би трябвало да се научите да се наслаждавате на живота си в сегашното.

Трябва да извършите връзката си с него допустимо най -добра, без да мислите какво може да се случи на следващия ден, тъй като това е единственият метод да го задържите. Да, този човек евентуално е строшен, с доста прочувствен багаж от предишното. Така че, в случай че в действителност желаете тази връзка да се развие, би трябвало да спрете да мислите за нещата, които са го създали подобен.

 

Запомнете тези три съществени неща:

 

Не говорете за съществени неща на първата среща.

Не очаквайте той да ви каже, че ви обича прекомерно скоро.

Не насилвайте дълготрайна връзка.

 

Знаете къде се намира този човек сега и той евентуално доста ясно е споделил, че не желае връзка сега. Така че най -добрият вид за вас е просто да се насладите на сегашното и да живеете ден за ден.

Не ви споделям да пренебрегвате изцяло бъдещето си – просто ви поучавам да не се натоварвате прекалено много с него, тъй като това ще съсипе всеки късмет, който имате с този човек.

 

Покажете му, че можете да живеете без него

Когато се срещате с мъж, към който имате усеща, желаете да прекарате всеки миг с него и желаете той да знае какъв брой доста го обичате и имате потребност.

Но това, което може би не знаете, е, че множеството мъже се влюбват в душевен мощни дами, които им демонстрират, че нямат потребност от тях, с цел да ги завършат.

Ето за какво, в случай че желаете да накарате някой човек, и изключително прочувствено недосегаем човек, да се влюби в вас, би трябвало да му покажете, че той не е ваша нужда.

Да, имате мощни усеща към него, само че това не значи, че ще го гоните или че ще молите за неговата обич или внимание. Вие сте самостоятелна жена, която може да живее без него, макар страстите, които може да изпитвате към него.

Освен това, без значение дали желаеме да си признаем или не, мъжете са родени ловци. Това е просто в кръвта им и това е, което притегля множеството мъже към дамите.

Покажете на този човек, че имате собствен личен живот, със или без него. Покажете му, че имате вашето семейство, другари и други ползи и че той не е вашият главен фокус.

Няма нищо неприятно в това да го извършите малко ревностен и да му покажете, че има и други мъже, които се интересуват от вас.

Отворете се

Един от признаците на прочувствено недостъпния мъж е, че има проблеми с отварянето към нови хора и допускането им. Те работят по този начин, тъй като се опасяват от хората, изключително от дамите, причинявайки им прочувствена болежка, употребявайки ги и наранявайки ги по други способи.

И когато влезете в живота на този човек, той евентуално ще ви види като опасност и няма да ви разреши да преминете през прочувствените му стени.

Ако желаете вашият прочувствено недосегаем човек да ви обича, той би трябвало да стартира да ви вижда като благонадежден. Той би трябвало да ви възприема като жена, на която може да се довери, и жена, която няма да употребява неговите недостатъци или уязвимости против него.

Той би трябвало да ви възприема като човек, който няма да се възползва от възприятията му.

И в случай че желаете да постигнете това, първото нещо, което би трябвало да извършите, е да отворите този човек за личните си страсти. Малките неща построяват доверие.

Той би трябвало да види, че нямате проблеми да споделите тайните си с него и че му се доверявате изцяло. Това е единственият метод той да стартира да споделя личните си секрети с вас и да се усеща в сигурност към вас.

 

 

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР